Зеленський заявив, що погоджено розведення військ у Петрівському і Золотому

1.10.2019, 21:13
44823

На зустрічі Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську була досягнута домовленість про розведення військ у селі Петрівське Донецької області і місті Золоте Луганської області. Про це повідомив президент Уркаина Володимир Зеленський під час брифінгу у вівторок, 1 жовтня.

Читайте також: Зеленський про формулу Штайнмаєра: жодної капітуляції не буде

″Була досягнута домовленість про початок розведення військ – я всіх вітаю з початком, дуже віримо в це – розведення військ у Петрівському і Золотому”, – сказав президент.

Зеленський зазначив, що місцеве населення буде захищене.

“Хочу заспокоїти, до речі, місцеве населення. Я особисто гарантую, що ви будете захищені, і відведення військових ніяк не вплине на вашу безпеку. Прикладом цього є – ви знаєте прекрасно ситуацію в Станиці Луганській, де відбулося успішне розведення військ″, – додав глава держави.

Нагадаємо, на брифінгу Зеленський підтвердив підписання “формули Штайнмаєра”. За його словами, буде підготовлений новий закон про особливий статус окремих районів Донецької і Луганської областей, який міститиме положення цієї формули. Президент запевнив, що в цьому законі не буде перейдена жодна червона лінія і “не буде ніякої капітуляції”.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com