Зеленський зустрівся з керівником МЗС Великої Британії: про що говорили

6.06.2023, 07:31
141759

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 5 червня, зустрівся із державним секретарем у закордонних справах, справах Співдружності націй і розвитку Великої Британії Джеймсом Клеверлі. Вони обговорили майбутній саміт НАТО, реалізацію “формули миру” та конференцію з відновлення України.

Читайте також: Путін заявив про “вторгнення ЗСУ”: у РФ показали тривожне “звернення” диктатора – відео

Про це Зеленський повідомив у соціальних мережах.

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі прибув до Києва напередодні. Там він зустрівся з українським президентом. Високопосадовці обговорили майбутній саміт НАТО, реалізацію української “формули миру” та конференцію з відновлення України.

“Під час зустрічі обговорили важливі актуальні питання: очікування України від Вільнюського саміту НАТО, просування української формули миру та підготовки Глобального саміту з її реалізації, Лондонську міжнародну конференцію з відбудови України”, – написав Зеленський.

Президент України подякував Британії за підтримку нашої держави у війні з окупантами та зазначив, що під час перемовин із Ріші Сунаком були досягнуті важливі домовленості. Він окремо наголосив на важливості ухвалених Великою Британією рішень про передавання Україні ракет “Storm Shadow” та підготовку українських пілотів. Також Зеленський і Клеверлі обговорили посилення системи ППО в Україні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com