Зеленський звернувся до українців зі словами подяки: “Історичні результати для України ближче, ніж здаються”

11.02.2023, 11:29
135730

Президент Зеленський 10 лютого звернувся до українського народу зі словами подяки за незламність, сміливість та боротьбу за Україну.

Читайте також: СБУ на Житомирській митниці: підозру отримала майже половина інспекторів на зміні (фото)

Про це він сказав у своєму вечірньому зверненні.

“Цього тижня я сказав багато слів вдячності нашим союзникам і партнерам – усім, хто нам допомагає. А зараз я хочу сказати слова вдячності вам, українці. Для мене завжди честь представляти Україну, і я пишаюся нашим прекрасним і міцним народом. Ви чули й бачили, як вітають Україну. Це те, що зробили ми всі разом. Це те, як вітають вас”, – наголосив глава держави.

Зеленський наголосив, що пишається українською сміливістю, незламністю та результативністю.

“Я пишаюся вами всіма, хто воює й працює заради нашої держави! Хто підтримує фронт і державу. Дякую всім вам!” – сказав Зеленський.

Президент окремо відзначив українських льотчиків, бійців Повітряних сил — “кожного й кожну, хто захищає українське небо”.

“Поки що, на жаль, ми не можемо збивати всі російські ракети. Але всі ті десятки ракет, які збиваємо щоразу під час масованих нальотів, – це щоразу сотні врятованих життів і це врятована інфраструктура. Те, що дає життя народу. Я дякую вам, Повітряні сили! І ми зробимо все, щоб у вас були сучасні та ефективні крила! Історичні результати для України завжди ближче, ніж може здаватися“, – зазначив президент.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com