Зеленський звільнив голову Миколаївської ОДА В’ячеслава Боня

19.08.2019, 21:56
38024

Президент України Володимир Зеленський звільнив В’ячеслава Боня від тимчасового виконання обов’язків голови Миколаївської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в розпорядженні глави держави, підписаному в понеділок, 19 серпня, повідомляє пресслужба глави держави.

Читайте також: Зеленський відмовив в інтерв’ю російському виданню “РИА Новости”

″Звільнити Боня В’ячеслава Валентиновича від тимчасового виконання обов’язків голови Миколаївської обласної державної адміністрації″, – йдеться в документі.

Як повідомляв Укрінформ, президент України Володимир Зеленський після зауваження очільнику регіону дав йому вказівку звільнитися.

Нагадаємо, 17 липня Володимир Зеленський в аеропорту Миколаєва відчитав виконуючого обов’язки голови Миколаївської обласної державної адміністрації В’ячеслава Боня і запропонував йому написати заяву про звільнення.

Уточнимо, до президента звернувся підприємець, який тривалий час не міг отримати землевідведення через відсутність підпису Боня. У той же час, почувши, що той заявляв про небажання працювати з президентом Зеленським, зауважив: “Так у чому справа? Пишіть заяву!”

На запитання, коли в області буде новий глава ОДА, президент відповів: “У мене немає кандидатури. Ніхто не хоче йти сюди працювати. Допоможіть. Складіть мені шорт-лист з п’яти-семи осіб. Ми подивимося, навчимо і, якщо підійде, призначимо протягом тижня”, – сказав Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com