ЗеPorsche: Україною роз’їжджає автомобіль із символікою нового президента Зеленського

27.04.2019, 17:17
22759

Зелений Porsche шанувальників нового президента Володимира Зеленського, який помітили в центрі Києва , належить харків’янину Вадиму Воскобойникову, пише “Страна”.

Читайте також: Зеленський заявив про “нову секту рішал” (відео)

“Насправді цей знаменитий Porsche мій. Колір – оригінальний, тільки букви наклеїв. Я на цій машині провів тур по областях, вже були Львів, Миколаїв, Херсон, Київ, Житомир, Рівне, Чоп, Мукачево, Ужгород. Закінчити хочу або під Верховною Радою, або на Площі свободи будинку. Що цікаво, ні в одному місті ніхто не плювався в мою сторону. Я вірю, що Зеленський – народний президент. Але, якщо він Стратій і злякається, це буде кінець. Я машину спалю, я ж НЕ Руслана, якщо пообіцяв – зроблю”, – розповів власник зеленого ЗеПорша Вадим Воскобойников.

Вадим Воскобойников знімає свій інстаграмм-блог, кожне своє відео починає зі слів “Нас зустрічає місто… Вова! Не підведи!”.

“Я на території західної України завжди говорив українською, для мене це не проблема. Адже потрібно об’єднувати зараз людей. Куди більше насущних проблем, ніж мовна. Доріг немає, не по чому їздити. І політиків я ніяких не знаю. Взагалі нікого, це моя активна громадянська позиція. Я вірю, що все можна змінити”, – уточнює Воскобойников.

Вадим Воскобойников також розповів, що зробив авторські права і випускає футболки з написами: “Вова! Не підведи!” і “Я не ваш опонент, я ваш вирок!”

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com