“Зганьбилися на весь світ”: дружина окупанта розповідає чоловіку про удари по Криму (перехоплення)

12.08.2022, 08:01
125530

Дружина окупанта з так званої “Л/ДНР” розповідає останні новини своєму чоловікові-окупанту, серед яких удари по військовому аеродрому в Криму.

Читайте також: СБУ на Харківщині затримала понад 60 зрадників та передала ЗСУ 700 координат російських окупантів

Військова розвідка перехопила розмову окупанта, в якій дружина загарбника скаржиться на неефективність російської ППО. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Жінка розповідає про офіційну версію, що висловила російська влада та коментує: “Как-то вовремя сдетонировал авиасклад…”.

Після цього вона описує панічні настрої росіян: “Народ  уже прет на Росссию, опозорились на весь мир, ждут пока в Москву, на Красную площадь прилетит”.

Окупант зі свого боку доповнює: “У нас пацаны тоже за это говорят, что россиян имеют и имеют, а те огрызнутсья не могут”.

Жінка скаржиться, де російська ППО, яка мала б захищати повітряний простір, та висловлює таку думку, що після таких подій їхню ППО ніхто у світі не буде купувати.

Чоловік надає свій аналіз дій ЗСУ та пропонує “генільне” вирішення цієї проблеми: “Там получается, шо американцы отслеживают где эти ПВО находяться, и ищат возможность так, чтоб это ПВО обойти… Раз такое дело, то надо спутники сбивать над Украиной, чтобы те уже слепли…”

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com