Зґвалтування жінки у Київській області – поліцейські вдягали на жінку протигаз та стріляли над головою

25.05.2020, 13:13
73442

У Державному бюро розслідувань (ДБР) розповіли деталі зґвалтування поліцейськими жінки у Київській області, для них будуть просити арешт без застави. Один з поліцейських вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою.

Читайте також: На Тернопільщині викрили чоловіка на продажі баз даних з обмеженим доступом

Про це повідомляє прес-служба ДБР, пише РБК-Україна.

За попередньою інформацією, в ніч з 23 на 24 травня 2020 року оперуповноважений у своєму службовому кабінеті вдягав на жінку протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу.

Крім цього, поліцейські побили чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові дубинками, надягали протигаз та стріляли із пістолета над його головою. У результаті вказаних дій потерпілий отримав переломи ребер та носу.

Наразі слідчими ДБР готується повідомлення про підозру затриманим та вирішується питання про обрання відносно них запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com