Жертвою нападників у Запоріжжі виявився антимайданівець Валеріан Горбачов

7.03.2019, 14:33
15260

Активістом, якого побили у Запоріжжі, виявився місцевий антимайданівець Валеріан Горбачов. Чоловік закликав у 2016 створити Запорізьку народну республіку.

Читайте також: У Запоріжжі побили активіста

Стало відомо ім’я жертви запорізьких нападників. Чоловік, якого якого напередодні побили і підстрелили невідомі в Запоріжжі, це місцевий антимайданівець Валеріан Горбачов.

За неофіційними даними, Горбачов був активним учасником антимайдану. У 2016 році був затриманий з агітаційними листівками із закликом захопити 23 лютого будівлю Запорізької обласної державної адміністрації і створити “Запорізьку народну республіку”. Також проти Горбачова було відкрито кілька кримінальних проваджень, у тому числі за незаконне зберігання зброї і наркотиків.

Як повідомлялось раніше, вчора, 6 березня, невідомі напали на чоловіка біля його під’їзду. Його побили та підстрелили ногу. Поліція вже знайшла одного нападника. Місцезнаходження ще трьох правопорушників встановлюється. За фактом нападу порушено кримінальну виробництво за ст. 15 і 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, інформує “Уніан“.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com