Жінка не платила за оренду житла, а тепер орендодавець винен їй 100 тисяч доларів

8.10.2023, 19:13
147941

Жінка прожила понад 500 днів у орендованій на Airbnb квартирі, не платячи за неї орендну плату, а тепер, згідно з пропозицією мирного урегулювання, вимагає за свій від’їзд 100 тисяч доларів.

Читайте також: Небезпечна лихоманка Денге захоплює південь Європи, США та Африку

Як пише independent.co.uk, за словами власника будинку, жінка оселилася у приміщенні у вересні 2021 року. Помешкання було орендовано на шість місяців за ціною 105 доларів за ніч, що разом із комісіями склало 20 793 доларів за 187 ночей.

Перебування жінки у Airbnb закінчувалося 19 березня; однак орендодавець запропонував їй відстрочити термін на місяць, щоб знайти інше місце проживання, що обернулося проти нього, оскільки відтоді Airbnb не міг брати участь у суперечці.

Потім настав новий термін виселення, але жінка залишилася на місці. В електронному листі вона сказала: “Я не можу виїхати 12 квітня, оскільки не маю плану переїзду та фінансування”.

З тих пір вона не платила жодної орендної плати, і вона все ще залишається в будинку понад 540 днів потому.

Орендатор намагався надіслати кілька повідомлень про виселення, але був змушений відкликати свої повідомлення, оскільки будівля не відповідає міським правилам будівельної безпеки. Водночас жінка, що живе в квартирі, відмовилася впустити господаря всередину помешкання, щоб його можна було оновити відповідно до будівельних норм міста.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com