Жінка, яка не змогла розмитнити “євробляху” звернулася до Зеленського, підпаливши авто (відео)

20.12.2019, 17:48
57286

У мережі з’явилося відео, на якому жінка звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням вирішити питання з розмитненням “євроблях”, після чого спалила свій автомобіль.

Читайте також: Президент України підписав закон про “євробляхи”

Аналогічний вчинок зробив голова громадської організації АвтоЄвроСила Олег Ярошевич. У листопаді минулого року він спалив свій автомобіль Land Rover, після того як Верховна Рада прийняла закони про доступне розмитнення без поправок, внесення яких вимагали “євробляхарі”.

″Мій вчинок – це вчинок безвиході і відчайдушності. Володимире Олександровичу і ваше оточення, зверніть, будь ласка, увагу на питання доступного розмитнення. Рівно три дні ми стоїмо під стінами Верховної Ради, під Офісом президента і навіть під вашим будинком, звертаючи увагу на нашу проблему. Ви загнали нас у кут″, – заявила жінка.

Вона акцентувала увагу на тому, що з 1 січня 2020 року власники “євроблях” не зможуть ні розмитнити автомобілі, ні користуватися ними через величезних штрафів.

″Я не зможу передати цей автомобіль у зону АТО, я не зможу віддати цей автомобіль діткам у дитячі будинки, я не зможу зробити з цим автомобілем нічого… Я прийняла рішення зробити те, що я зараз зроблю. Цей автомобіль не принесе користі нікому, і я не зможу ним більше користуватися. Почуйте нас…″, – сказала вона, після чого підпалила авто.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com