Жінка, яка вкрала немовля у cтолиці, вибачилися перед матір’ю

24.10.2019, 07:31
48591

Мати немовляти, яке було викрадено у смт. Коцюбинське на Київщині прокоментувала ситуацію. За словами жінки, викрадачка здалася спочатку їй доброю та чуйною, тому вона не підозрювала, що жінка може викрасти її дитя. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Під Києвом викрали 3-місячне немовля

″Вона розповіла, що у неї є дитина, представилася волонтером. Просто втерлась в довіру. Вона представлялася мені, але я була в стресі і не могла через це точно пригадати її ім’я… Вона сказала, що волонтер і хоче допомогти одній моїй знайомій. Попросила мене з нею зайти в магазин купити дитячі речі для знайомої. Потім мені треба було зайти в пошту. Дитина заснула. Вона сказала – давай я постою з нею біля пошти, щоб не прокинулася – там же шум…″, – пригадала мати немовля події того ранку.

Як зазначається, викрадача сказала матері малюка, що у неї самої є семирічна дитина. Але згодом з’ясувалося, що це була неправда.

″Вона говорила, що у неї дитина семирічна і чекає ще одну дитину, хоче допомогти цій родині і розуміє, що важко, адже сама мама″, – розповіла вона.

Після цього, за словами матері, жінка вибачилася перед нею і сказала, що “позичила” дитину та планувала її повернути.

″Попросила пробачення й сказала, що позичила на час, а потім збиралася повернути. Але розумієте, там стояла коляска, і ліжечко стояло. Мені здається, вона далеко не хотіла віддавати″, – зазначила жінка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com