Жінку, яка 9 місяців ховалася від COVID-19 у власному будинку, у перший день на вулиці насмерть збила вантажівка

28.07.2021, 16:05
98136

62-річну Сару Льюїс, жительку англійського міста Уеймут, яка вперше за дев’ять місяців вийшла з дому, збила насмерть вантажівка. Жінка не полишала своє житло, щоб захиститися від коронавірусу. 

Читайте також: Частина тварин загинула, а інша – розгулювала трасою: біля Хмельницького перекинулася фура зі свиньми (відео)

Про це повідомляє Daily Mirror.

Дочекавшись таксі, Льюїс почала переходити дорогу, але не помітила вантажівки, що наближалась, оскільки діставала з сумки захисну маску. Крім того, жінка потрапила до сліпої для водія вантажівки зону. Коли він давав задній хід, перевірив дзеркала заднього виду і дорогу навколо себе, але не побачив жінку.

Деякий час після аварії Льюїс не могли дістати з-під автомобіля, однак після прибуття рятувальників стало ясно, що вона померла. За висновками судмедекспертизи, смерть настала від травм, отриманих в результаті аварії.

Розслідуючи подію, лікарі також дізналися, що раніше жінку визнали клінічно вразливою до коронавірусу. Через це вона й не покидала свій будинок від 16 листопада минулого року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com