Журналіст довів, що люди Порошенка збираються не допустити в ефір “Слугу Народу-3” (факти)

18.02.2019, 21:10
12679

Нинішній президент України Петро Порошенко залучає громадськість, ЦВК і Нацраду з телебачення для політичної боротьби з Володимиром Зеленським. Про це публічно заявляє журналіст Олександр Дубінський, який продовжує наводити переконливі докази. Про це повідомляють “Волинські новини” з посиланням на публікації журналіста у соціальній мережі.

Читайте також: Янукович знову стане “легітимним” завдяки Порошенкові: журналісти розкрили сенсаційну схему

Олександр Дубінський відкрито показав переписку між депутатом БПП Черненком і помічником Порошенка, де вони обговорюють план, як не допустити в ефір серіал “Слуга Народу-3”.
“Ви можете в реальному часі прослухати аудіо-повідомлення, які Черненко адресує Порошенку, і які він визнав реальними. Ці повідомлення знаходяться в тому ж листуванні, яке Черненко і порохоботи називають “фейком”, – йдеться у дописі медійника.

Відомо, що раніше Олександр Дубінський вже повідомляв на своїй сторінці в соцмережі, що Порошенко через ЦВК і Нацраду з телебачення планує не пустити в ефір серіал “Слуга Народу-3”. Автор заяви для підтвердження своїх слів, пообіцяв оприлюднити докази. Що й зробив нещодавно.
Він оприлюднив записи плану проведення у Львові прес-конференції учасників АТО, які вже намагалися спровокували Зеленського. З переписки Цеголка з депутатом БПП Андрієм Антонищаком видно, що учасники цієї прес-конференції та їхні тези, виступи, заяви для виступів узгоджуються з Адміністрацією президента. За сценарієм з банкової, атошники мали запропонувати Зеленському ще раз пройти тест на наркотики, бо минулого разу “тема з наркотиками добре зайшла”, тобто, стала цікава інформаційно.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com