Журналістка 112 каналу закликала “захистити Донбас від української армії” (фото)

12.01.2021, 11:23
92819

Журналістка “медведчуківського” 112 каналу Дар’я Чирах у 2014 році опублікувала на своїй інстаграм-сторінці фото, через яке розгорівся скандал аж у 2021 році. Попри те, що на Донбас у 2014 році увірвалися проросійські бойовики, на фото дівчина англійською закликала “захистити Донбас від української армії”.

Читайте також: Бійка зі стріляниною у Рівному: поліція відкрила кримінальне провадження

Поруч з надписом намальовано георгіївську стрічку. Фото журналістки опублікував на своїй твітер-сторінці користувач Євген, пише 24 канал.

“Врятуйте від української армії, але дозвольте вчитися і працювати в Україні. “Сєпари” виростають”, – зазначив він у дописі.

Як відреагувала Чирах

Дівчина зрозуміла, що незабаром її фото стане епіцентром скандалу та критики, а тому вирішила швидко виправдатись. Зробила це досить швидко – менш ніж через годину після публікації. Чирах народилася і виросла в Донецьку. Дівчина пояснила, що нібито у 2014 році “була ще дитиною, а навколо було багато пропаганди”.

“Я не можу сьогодні виправдатись, що було тоді в голові – зовсім не розумію. Однак та 14-річна дитина і сьогоднішня 20-річна дівчина – це різні люди із різними поглядами на життя”, – написала вона у фейсбуці.

“Так, я колись зробила помилку, зробила ту світлину. Зараз мені неймовірно соромно за це, але прошу, не треба цькувати мене через помилки дитинства”, – наголосила Чирах.

У коментарях бурхливо висловилися стосовно цієї світлини:

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com