Журналісти викрили, хто з “кола” Порошенка дискредитує його опонентів (відео)

12.02.2019, 16:11
11630

Від спроб запевнити українців у своїй безальтернативності президент Петро Порошенко перейшов на спроби фізичного тиску на опонентів, йдеться в сюжеті програми “Гроші”, передає УНІАН.

Читайте також: Порошенко краде піар-ходи Путіна та маніпулює на дітях (відео)

І от на мітингу Тимошенко в натовп полетіли димові шашки. Відділення поліції, яка розслідує спроби підкупу виборців після відповідних слів міністра Авакова, атакують “радикали”.

А от Зеленського у Львові зустрічають АТОшники, які намагаються спровокувати конфлікт.

Журналісти програми “Гроші” провели власне розслідування і стверджують, що ці акції куруються з Адміністрації президента.

“Виборчий процес у розпалі. Політтехнологи влади застосовують усі можливі й неможливі методи дискредитації опонентів. І коли йдеться про фаворитів кампанії, у хід йдуть найбрудніші методи”, – йдеться й сюжеті.

Так, помічений у Львові на акції проти Зеленського активіст Сергій Фаворський раніше виступав в ефірі провладного каналу:

Ще один активний мітингар – Сергій Лейченков:

Журналісти встановили, що ці люди (вони входять до ГО “УСУ АТО”) пов’язані з екс-керівником БПП у Львові, а нині губернатором Олегом Синюткою, кількома нардепами від БПП, екс-нардепом від партії “Свобода” Ігором Кривецьким, якого називають кримінальним авторитетом.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com