Журналісти знайшли будинок Сергія Бубки у Монако (фото)

25.10.2023, 16:05
148762

У містечку Ез, що розташоване за 5 хвилин від Монако, знайшли будинок, який, найімовірніше, володіє олімпійський чемпіон Сергій Бубка разом із дружиною Лілією. Доказом цього може бути, зокрема, припарковане біля маєтку авто Porsche без номерних знаків.

Читайте також: В Росії раптово помер один з топменеджерів “Лукойлу”

Про це повідомляє “Українська правда”.

Джерела УП в бізнесових колах стверджують, що Бубка з’являється в Монако регулярно. В правоохоронних органах виданню повідомили, що він залишив Україну 1 березня 2022 року за спеціальним листом-дозволом і від тоді ще двічі виїжджав за кордон, в останнє – 4 липня минулого року, після чого протягом 15 місяців так і не повернувся.

Вірогідно, що в Монако проживає і родина Бубки. Зокрема, журналісти помітили чоловіка, схожого на його молодшого сина Сергія, який регулярно виїжджає з території маєтка. Відомо, що він виїхав з України за 2 тижні до повномасштабного вторгнення Росії рейсом Київ – Ніцца. Варто зазначити, що старший син Бубки Віталій взагалі не живе в Україні.

“За словами співрозмовників УП в оточенні Бубки, він дуже не хотів стати героєм серії матеріалів про “Батальйон Монако”. Можливо, саме тому цей Porsche і стоїть у дворі будинку без номерних знаків, а родина колишнього спортсмена використовує винятково автівки  з реєстрацією у Князівстві Монако”, – йдеться у розслідуванні.

В розслідуванні нагадали, що нещодавно СБУ відкрила кримінальне провадження щодо можливої допомоги країні-агресору метаю заподіяння шкоди України. Мова йшла про журналістське розслідування 3-місячної давнини про те, що компанія Бубки та його брата займається торгівлею пальним на окупованих територіях та в Росії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com