Жириновський сказився: трейлер українського фільму “Наші котики” наробив галасу (відео)

7.02.2020, 14:10
62360

Російські пропагандисти сказилися від відеоролика, який “знятий” з зірками Голівуду в підтримку нового українського фільму “Наші котики” про російсько-українську війну на Донбасі. Фрагмент російської передачі опублікували у Фейсбуці.

Читайте також: Голлівудські актори знялися у ролику на підтримку України (відео)

На оприлюднених кадрах можна помітити, що після своєрідного перегляду трейлера найбільш сильно обурився депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський. Зокрема, лідер “ЛДПР” запропонував “спалити Україну напалмом”.

Також зазначимо, що ролик за участю голлівудських акторів був створений за допомогою цифрових технологій, домігшись вражаючої схожості. Режисером фільму “Наші котики” є Володимир Тихий.

Сюжет стрічки будується на тому, що в розпал гібридної війни Росії проти України інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до четвірці приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден з них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, і на місцевості майже не орієнтується. Однак через них операція ворога терпить масштабну поразку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com