Житель Донеччини ґвалтував дітей протягом 14 років

29.05.2018, 14:42
2902

У Слов’янську на Донеччині 54-річному розповсюджувачу дитячої порнографії оголосили про підозру у 23 фактах зґвалтування дітей.

Про це повідомляє прес-служба поліції області, передає “Gazeta. ua”.

“В ході слідства правоохоронці з’ясували, що житель Слов’янська вчиняв статеві злочини відносно дітей впродовж 13 років, вдалося встановили 14 потерпілих, серед яких малолітні діти”, – сказано у повідомленні.

Оперативники зібрали докази його причетності до 23 фактів сексуального насильства по відношенню до неповнолітніх, скоєних у період 2001-2014 років. З них три факти – скоєні відносно малолітніх дітей – до 14 років. Загалом на совісті зловмисника – 37 різних злочинів.

“В своєму приватному будинку раніше судимий зловмисник створив місце розпусти, де розбещував та ґвалтував дітей під загрозою розправи, користуючись їхнім безпорадним станом”, – повідомили в поліції.

Встановлено, що жертвами підозрюваного ставали підлітки переважно з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Залякані діти нічого не розповідали рідним. Крім того, ґвалтівник примушував дітей брати участь у зйомках порнографії. Вказану продукцію розповсюджував в інтернеті через створену ним “закодовану” мережу обміну файлів.

Він був викритий в кінці 2017 року, після чого переховувався від правоохоронців. На початку 2018 року його затримали. Підозрюваний перебуває під арештом в СІЗО. Йому оголосили підозру у злочинах за 6-ма статтями кримінального кодексу.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com