Житель Херсона, який прилетів з Пекіна потрапив до лікарні

29.01.2020, 22:14
61352

У Херсоні госпіталізували чоловіка, який прилетів з Китаю, діагноз “коронавірус 2019-nCOV” у нього поки не підтверджується. Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко, передає Укрінформ.

Читайте також: У Китаї за 2 дні побудували лікарню для хворих на коронавірус (відео)

“Немає ніяких підозр, приїхав херсонець, який був у Китаї, в Пекіні. Два дні тому чоловік захворів. Його госпіталізували”, – зазначив Короленко.

Директор обласної інфекційної лікарні Володимир Мітковський розповів, що чоловік звернувся до лікарів із застудою, збентежило тільки те, що прибув він з Пекіна. “Хворий отримує протизапальну терапію, самопочуття нормальне у хворого. На коронавірус не схожа зовсім”, – зазначив Мітковський.

За словами Короленка, зараз головне завдання для влади – вжити заходів щодо попередження випадків захворювання на коронавірус. Тому така увага до осіб, які прибувають з країн, де вже підтверджено, що там є такі хворі. Важливо також захистити медичний персонал, зазначив Короленко.

Він додав, що проблемним для Херсона є те, що китайські товари з одеського ринку йдуть і в Херсон. Товари супроводжують особи, які закуповують товар у Китаї.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com