Жителі Чопа протестують проти віднесення міста до “червоної” зони

14.09.2020, 13:32
84076

У місті Чоп Закарпатської області, біля Чопської міськради, сьогодні 14 вересня зібралося близько 100 осіб, які протестують проти віднесення міста до “червоної” зони.

Читайте також: Від сьогодні в Україні почало діяти нове карантинне зонування

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на  112 Україна.

“Закривають садки, школи переводять на дистанційне навчання, зупиняють громадський транспорт. Люди проти цього. Вони стоять із спеціальними плакатами. Мер поки не вийшов до городян”, – йдеться в телесюжеті.

За словами протестувальників, їх не влаштовує червона зона, оскільки місто виявляється заблокованим для всіх верств населення.

“Ми не хочемо, щоб блокували місто. Треба, щоб діти ходили в школу, щоб підприємців залишили у спокої і запустили міський транспорт. Це не військовий стан, щоб окупувати місто”, – сказав один з учасників протесту.

Місцева мешканка на акції протесту зазначила, що в місті немає інфекційної лікарні, але є хворі, які лікуються вдома і перебувають на самоізоляції.

“Місто маленьке, ми всі один одного знаємо – є хворі, але в легкій формі, – сказала протестувальниця, підкресливши, що, на її думку, це не має бути червона зона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com