Жителю Івано-Франківської області терміново потрібні кошти для боротьби зі страшною хворобою

21.01.2020, 17:32
60506

Жителю Івано-Франківської області Данилишину Дмитру терміново потрібні кошти для лікування страшної хвороби. Чоловік уже протягом чотирьох місяців лежить прикутий до лікарняного ліжка та підключений до апарату штучного дихання.

Читайте також: На Львівщині психічнохворий солдат розстріляв свого командира (деталі)

Про це редакції “NewsMakers” написала Тетяна Хойдра.

“Зовсім молодий чоловік Дмитро, якому лише 31 рік, вже протягом 4 місяців лежить в лікарні з діагнозом “Хвороба Лайма, нейробореліоз, тетраплегія”. Він – респіратор-залежний (не може дихати сам), тобто необхідна підтримка апарату штучної вентиляції.. Місяці лікування і багато витрачених коштів не принесли полегшення. Лікарі обнадіюють – йому треба час, він поправиться, буде дихати сам, але йому треба цьому вчитись заново і ми все ще сподіваємось на його одужання та не опускаємо руки, бо ж вдома чекають двоє маленьких дітей і любляча жінка, яка проводить з ним кожну свою вільну хвилину.
Наразі в лікарні говорять, що він не може більше знаходитись на їхньому апараті, тому сім’я має придбати власний апарат ШВЛ, та коштів на нього, на жаль, зовсім не залишилось. Ціна того, що ми знайшли – 100 000. Це не така вже й велика сума, правда?

Медицина створена, щоб давати людям другий шанс. Прошу вас дати Дімі другий шанс, він його заслуговує. Ми всі заслуговуємо”, – зазначає жінка.

Номер картки Ощадбанк

5167490078547636 Данилишин Дмитро Іванович

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com