Житомирську трасу ворог заполонив розстріляними машинами і тілами людей, які намагались втекти

1.04.2022, 17:40
116322

Житомирський траса під контролем збройних сил України. Велике вороже угруповання, яке намагалося вести наступ на Київ з заходу відступило, залишивши після себе десятки одиниць спаленої техніки та десятки тіл мирних жителів, яких вони розстріляли просто на трасі в автомобілях.

Про це йдеться в ТСН.

Стоянка, Капітанівка повні розбитих багатоповерхівок, супермаркетів. В селі Мила спалені автівки просто на дорозі, понівечені відбійники, поламані дерева і людські тіла.

На Житомирській трасі дуже тихо, тут багато мертвих людей, які намагалися втекти від війни, але їм це зробити не вдалося. Деякі люди, очевидно ще встигали вийти з автомобіля, їхні тіла лежать поряд, інші залишилися у салонах. На узбіччі видніється гірка, придивляємося – тіла людей лежать один на одному.

Розвідники з роти “Бугатті” обстежують територію, перевіряють, чи, бува, ворог не залишив мін, розтяжок. Показують гори стріляних гільз, очевидно звідси рашисти і розстрілювали цивільні авто на трасі.

Поряд спалений ворожий танк. “Тут вони базувалися, жили деякий час, купа снарядів, танк – бачили, що вони вирили навіть нірку під танком, мабуть танкісти там жили деякий час, ховалися”, – каже військовий.

“Поряд вкрадені з сусідньої автозаправки стільці, продукти. «Харчі з заправки, яку вони розтащили, також їхні сухпаї, бліндажі”, – кажуть бійці.

По трасі в бік Житомира тероборона. Хлопці лише закінчили прочісувати ліс, відпочивають. Кажуть, ворог і справді від траси відійшов.

«Вони, певно, зрозуміли, що кільце закривається і стало їм трошки страшно. Так як воювати вони з нами не можуть, не вміють і бояться, а тільки з мирним  населенням і зрозуміли, що ЗСУ їх з усіх сторін наближатися, вони зрозуміло, що діло пахне керосином і краще живим з позором, чим мертвим не в себе вдома», – розповідає боєць.

Українські бійці показують трофеї, тепер у них є протитанкова зброя.  А ще документи окупантів – вони так тікали, що губили їх просто у лісі.

Бійці продовжують виносити з лісу десятки ящиків з набоями, які кинули окупанти. Ворога від траси  відігнали, але проїхати по ній з Києва до Житомира ще не можна, на дорозі лежать міни, а головне, спочатку тут мають попрацювати судмедексперти та слідчі. Аби зафіксувати кожну смерть і кожний злочин на Житомирській трасі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com