“Зі сльозами, як у Туркменістані”: Майкл Щур висміяв проводи волинського судді у Київ (відео)

11.11.2019, 16:50
51603

Відомий eкраїнський журналіст під псевдонімом Майкл Щур, у своєму новому ток-шоу висміяв ″проводи″ ексголови Волинського апеляційного суду Петра Філюка до столиці. Прощання зі сльозами на очах та з місцевим телебаченням йому організували колеги з роботи. Про це стало відомо з  нового випуску програми у ″#@)₴?$0 з Майклом Щуром″.

Читайте також: Конституційний суд отримав нового суддю

Стало відомо,  що 30 жовтня  суддю з Волині обрали до КСУ, а 5 листопада Петро Філюк  склав присягу судді.

Відтак, колеги з роботи вирішили з розмахом попрощатися із вже колишнім шефом: організували концерт, дарували подарунки, виголошували промови зі сльозами, а все це відзняло місцеве телебачення.

″Суддя переїжджає з Волині у Київ, і я досі не розумію, хто в цьому сюжеті плаче: волиняни чи кияни… Ааа, зрозуміло: суддя відправиться вплав по річці сліз, яку наплакали волиняни… Можна зрозуміти сьози і розпач людей: стільки років усе працювало як по маслу. І тут – бах! – у Київ зібрався. Тепер все наново починати″, – каже у програмі Щур.

″З розмаху та пафосу проводів складається враження, що Петра Тодосьовича проводжають у Конституційний суд Туркменістану. Не вистачає лише скульптури судді у повний зріст, золота та інших речових доказів″, – резюмує ведучий.

П.С. Дивіться сюжет про проводи Петра Філюка, починаючи з 23, 14 хвилини.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com