Зі стрічками та кульками: на Рівненщині “урочисто” відкрили туалет за 4 мільйони гривень

5.01.2022, 19:33
108744

Любов українських чиновників до урочистих відкриттів не побороти. У Рівненській області з перерізанням стрічки та кульками відкрили шкільний туалет.

Читайте також: На Київщині батьки звинувачують лікарів у смерті 8-річної доньки на Новий рік (відео)

Про це повідомили в Facebook ліцею села Тишиця.

“Довгоочікувана подія сталася в стінах Тишицького ліцею. Тут відкрито внутрішній туалет. Понад 470 осіб ліцею-учасників освітнього процесу щиро вдячні всім, хто долучився до цієї важливої справи”, – йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що наразі цей пост видалили.

false

У свою чергу заступник директора обласного департаменту освіти і науки Марина Пашковська в коментарі місцевому виданню “Радіо Трек“закликала з розумінням поставитися до педагогів.

“Що можу сказати – вміли готувати, але не вміли подати. Звичайно, урочисте відкриття туалетів з перерізанням стрічок – це занадто. Втім, це останній загальноосвітній заклад у Березнівській громаді, де досі не було внутрішньої Вбиральні. Може, тому люди сприймають це, як вагому подію”, – заявила чиновниця.

При цьому вона вказала, що на туалет витратили майже 1,5 мільйона гривень з держбюджету і близько 2,5 мільйона гривень з місцевого бюджету, а будували його з 2019 року. Також Пашковська підкреслила, що у 86 школах області відсутні внутрішні туалети.

false
false
false
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com