Зірка “Кварталу 95” зареєструвався в Instagram

1.10.2020, 19:20
85571

Художній керівник колективу, актор і автор студії “Квартал 95” Олександр Пікалов зважився на несподіваний для себе крок і завів сторінку в Instagram.

Читайте також: “Ніби збила машина”: один із акторів “Квартал 95” захворів на коронавірус

Це перша і поки єдина соціальна мережа, в якій зареєстрований відомий актор. Більш того, мало хто знає, що Олександр довгий час навіть відмовлявся від популярних мобільних гаджетів – віддаючи перевагу не модним смартфонам, а застарілій моделі кнопкового телефону

“Чесно кажучи, спочатку я був проти цієї ідеї, тож, можна сказати, мене вмовили і тепер я теж жертва технічного прогресу. Не можу сказати, що моє життя якось змінилося з появою в ньому цієї соцмережі, але мені подобається, що тепер я можу ділитися позитивом з нашими глядачами напряму. І ніхто вже не зможе перекрутити мої слова або вирвати їх з контексту”, – заявив актор.

Наразі на Олександра підписалося близько тисячі фоловерів, а всього на його сторінці вже 13 публікацій. Він активно відповідає на коментарі, ділиться кадрами з репетицій і знімань, а також подробицями, як проводить своє дозвілля.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com