Зірка “Сватів” Кошмал здивувала схожістю із трирічним сином (фото)

20.02.2022, 13:01
111841

Популярна українська актриса Анна Кошмал, найбільш відома завдяки ролі дорослої Жені Ковальової в комедійному серіалі “Свати”, показала шанувальникам трирічного сина та здивувала неймовірною схожістю з ним. На думку фанатів, хлопчик – копія своєї зіркової мами.

Читайте також: На Землю наближається магнітна буря: штормити буде 4 дні

Знімок з’явився на особистій сторінці артистки в Instagram. У публікації 27-річна зірка написала зворушливі слова про те, як вона любить малюка.

“Моя неосяжна любов і радість, мій ангел, мій порятунок і втіха. Щоразу, коли я дивлюся в ці блакитні очі, усе на світі втрачає своє значення”, – ніжно підписала кадр актриса.

На фото знаменитість позує із сином Михасиком, сидячи на дерев’яних сходах у будинку. Вона з усмішкою дивиться на дитину та обіймає її за живіт, а погляд хлопчика спрямований прямо в камеру. Спершись на маму, світловолосий малюк з блакитними очима сміється.

Анна Кошмал показала рідкісний кадр із сином

У коментарях шанувальники почали активно писати про дивовижну схожість Кошмал та її сина. Інтернет-користувачі зазначили, що у Михайла з мамою ідентичний вираз обличчя, особливо коли вони посміхаються.

“Дивовижно схожі”, “Анно, Мишко – копія ви”, “Дуже сильно схожі”, “Неймовірно на вас схожий”, “Він так на вас схожий у дитинстві, та й зараз”, “Ніяких тестів ДНК не потрібно”, ” Як дві краплі”, – залишали під знімком фанати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com