Злата Огнєвіч показала свою квартиру, де вони ховалися з Андрієм Задворним

24.12.2021, 21:56
108012

Українська співачка та головна героїня романтичного реаліті “Холостячка-2” (СТБ) Злата Огнєвіч показала свої апартаменти, в яких вони ховалися з переможцем шоу Андрієм Задворним до того, як глядачі побачили фінальну серію. Квартира виконавиці дуже світла та “дівчача” з рожевими стінами та великою гардеробною кімнатою.

Частину свого житла зірка показала в Instagram-stories, коли демонструвала підписникам одяг. До Злати прийшла стилістка, яка допомогла їй викинути непотрібне вбрання та створити стильні образи (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Читайте також: Плями по всьому тілу: у США народилася дівчинка з рідкісним захворюванням

Спальня найвідомішої “холостячки” України виглядає затишно та просторо. Додаткове світло приміщенню додають панорамні вікна та світлі меблі. В самому центрі розташоване “ліжко” співачки, яким служить звичайний широкий матрац.

Стіни в кімнаті помальовані в ніжно-рожевий колір, а на деяких з них є абстрактні візерунки синього, фіолетового та блакитного відтінків.

Замість дивана в кімнаті Злати є затишна місцина біля вікна. Туди вона поклала подушки, ковдри та інші м’які елементи, щоб зробити підвіконня придатним для відпочинку.

У спальні Огнєвіч є багато вазонів і дрібничок для затишку. Наприклад, одразу біля вікна розташовані полички з книжками, а на білосніжному комоді пляшечки з парфумами, свічка та квіти.

Головна гордість помешкання виконавиці – просторий гардероб із великою кількістю полиць. Окрім окремої кімнатки з вбранням, в Злати є гігантська дерев’яна шафа з полицями для одягу.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com