Злата Огнєвич опублікувала трепетне фото з татом, який перебуває на фронті

21.05.2023, 23:21
140935

Батько співачки Злати Огнєвич – військовий хірург. Тому після початку повномасштабної війни він не зміг залишатися осторонь, і вирішив піти на фронт. Звуть чоловіка Леонід Бордюг. Згідно з останніми даними з відкритих джерел, він проходив службу в Харківській області.

Читайте також: Трінчер зганьбилася в ефірі, забувши дату Дня Незалежності України (відео)

Зараз артистка показала фото, на якому вона позує з батьком. Злата тримає Леоніда під руку. В описі до публікації знаменитість поскаржилася на те, що вже давно не бачила тата.

“На фото ми з татом. Ми вже давно не бачилися… Тому що він допомагає пораненим і вже бачив стільки, що страшно уявити… Нещодавно, коли ми спілкувалися по телефону, сказав, що буде там до останнього, до самої перемоги України. Там, де він дуже потрібен, як і сотні лікарів, парамедиків”, – написала Злата Огнєвич.

Злата Огнєвіч зі своїм татом / фото - instagram.com/zlata.ognevich

Крім того, співачка додала, що незабаром вона планує представити нову композицію. Ймовірно, вона якось пов’язана з тим, що в Україні зараз йде війна. Відомо, що пісня отримає назву “Янгол”.

“У мене скоро відбудеться особлива прем’єра. Це не просто новий сингл, а дуже важлива місія, всі подробиці – з часом. Мені знадобиться ваша підтримка, сила та допомога!” – додала Огнєвич.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com