Злодій-альпініст обікрав квартиру на мільйон доларів в Одесі

30.07.2018, 13:45
3662

Києві затримано квартирного злодія, який з допомогою альпіністського спорядження вкрав з багатоповерхівки в Одесі 1 мільйон доларів.

Про це повідомляє прес-службу Національної поліції України.

Зазначається, що в квартиру одеського підприємця, яка розташована на останньому – 18 поверсі, злочинець проник, спустившись з даху. Через балконні двері він проник всередину і почав збирати цінні речі. Коли знайшов схованку з грошима, залишив сумки з речами і забравши тільки гроші пішов.

На вулиці зловмисника чекав знайомий на автомобілі. Він відвіз чоловіка в готель, звідки той згодом вирушив до Києва.

В ході проведення оперативно-розшукових дій співробітники поліції встановили особу правопорушника. Він виявився раніше судимим за майнові злочини громадянином сусідньої держави.

За наявною інформацією чоловік “гастролював” по Україні та обкрадав квартири. Крім того, він обґрунтовано підозрюється у вчиненні на території Одеси і області інших злочинів, зокрема – розбою. В даний час проводиться перевірка його причетності до цих правопорушень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com