ЗМІ повідомили, кого з бранців Росія не збирається віддавати Україні

26.08.2019, 20:49
38958

Російські силовики виступають проти видачі Україні незаконно утримуваних в’язнів в порядку обміну. Про це повідомляють джерела ″Страны″.

Читайте також: Олег Сенцов не ввійшов до списку обміну полонених між Києвом та Москвою

Йдеться про режисера Олега Сенцова, Станіслава Клиха і Миколу Карпюка.

Сенцов в серпні 2015 року був засуджений до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у підготовці терористичних актів на території Криму.

Карпюку та Клиху були пред’явлені звинувачення в участі в бойових діях під час першої чеченської війни на стороні Чеченської Республіки Ічкерія, а саме у створенні та управлінні загоном “Вікінг”, замаху на вбивство і вбивствах військовослужбовців збройних сил Росії в 1994-1995 роках. Клих був затриманий в Росії в 2014 році і засуджений до 20 років колонії суворого режиму. А Карпюк в травні 2016 засуджений до 22,5 років в’язниці.

Як раніше повідомляв журналіст Олексій Венедиктов, “всесильність Путіна – ілюзія”, оскільки силовий блок може йому протистояти.

″Не дивлячись на те, що здається, що Путін клацне пальцями і всіх посадять на літак чийсь і вивезуть. Макрона, скажімо. Ні, це не так. Тому що тут приходять силовики і кажуть: ну як же, ось вони терористи. Умовно я говорю. І треба розуміти, що, може бути, Путіну важливіше мати відносини зі своїми силовиками, ніж з чужими президентами″, — заявив Венедиктов

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com