Знайшли у замкненій квартирі: у Полтаві загадково померли двоє молодих хлопців

4.12.2021, 12:00
106403

У Полтаві у квартирі багатоповерхового будинку знайшли тіла двох чоловіків, ще одну особу госпіталізовано у важкому стані

Джерело: Факти

Серед загиблих були 17-річний підліток та 25-річний чоловік, які разом працювали та орендували квартиру.

Тіла знайшла власниця нерухомості після того, як їй зателефонував роботодавець померлих, стурбований тим, що чоловіки не вийшли на роботу. Обидва лежали у ліжках без слідів насильницької смерті.

Ще один чоловік був у квартирі без свідомості. Його негайно госпіталізували. За словами лікарів, після проведення екстрених заходів стан потерпілого є стабільно тяжким. Як саме він був пов’язаний із померлими чоловіками поки що невідомо.

Читайте також: Бустерне щеплення: коли українців вакцинуватимуть проти COVID-19 втретє

За словами місцевих мешканців, підліток та його сусід поводилися тихо та не привертали уваги. За кілька днів до їхньої смерті один із сусідів відчув у під’їзді дивний запах, який не зміг ідентифікувати. Поліція з’ясовує, чи це пов’язано із загадковими смертями.

Правоохоронні органи не розглядають серед причин смерті отруєння газом. Є ймовірність, що вони з’їли чи випили щось неякісне чи заборонене. За даними поліції, квартира була замкненою зсередини, тому версія з нападом також вважається малоймовірною.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com