“Знаю цю дату”: голова Мукачівської РДА спрогнозував, коли відбудеться новий наступ РФ

26.03.2024, 14:04
156347

Росія піде у наступ найближчим часом, дата відома, але називати її не можна.

Про це в ефірі Novyny.live сказав голова Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай, пише УНІАН.

Читайте також: “Дуже скоро”: терористи ІДІЛ анонсували новий теракт в РФ та пригрозили особисто Путіну

Він відмовився назвати конкретну дату, позаяк, українське телебачення дивляться і росіяни “і потім аналізують кожний ефір, кожний виступ”.

“Але це найближчим часом, вже зовсім недовго залишилось для того, щоб офіційно керівники обласних адміністрацій мають прозвітувати, що все, все закінчили, все зробили. Військові інженери присутні на містах, вони так само контролюють, щось допомагають”, – сказав посадовець.

За його словами, завдання обласних військових адміністрацій – “будувати, але не планувати ці захисні споруди”, але при кожній адміністрації має бути військовий інженер, який говорить, можливо, десь трохи змінити мапу.

“Вони накопичують зараз сили, засоби. Я не виключаю, що оцей теракт, який відбувся в Крокусі, це якраз так само буде однією з мотивацій для посилення мобілізації на Росії. І далі набирають війська для того, щоб рухатись вперед. Тим паче, що весь світ знає, що є певна політична криза в Сполучених Штатах. І з-за того ми недоотримуємо певну зброю чи ППО, чи наступального, чи оборонного характеру”, – констатував Гайдай.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com