“Золота сосна” та партійний “Оскар”: для “слуг народу” у Трускавці готують особливі нагороди

1.10.2021, 20:41
102146

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія розповів, що на гала-вечері в Трускавці нардепам вручатимуть “Партійний “Оскар” і премію “Золота сосна”.

Читайте також: До Офісу Зеленського прийшов чоловік та намагався спалити себе (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, про це він розповів у коментарі журналістам.

Відповідаючи на питання про озвучену раніше інформацію щодо вручення “партійного “Оскара” у рамках заходу, Арахамія вирішив всі номінації не озвучувати зазначивши лише, що вони будуть “гумористичні і серйозні”.

“На гала-концерті будуть серйозні номінації за найбільшу кількість законопроектів, наприклад. Також буде багато гуморних, а там є ваші улюблені герої, ваших матеріалів”, – повідомив Арахамія.

Серед серйозних він також назвав номінації “За інституційну реформу і відкриття ринку землі”, а також “За реформу на ринку фінансових послуг”.

“Щодо несерйозних: ми, наприклад, з Корнієнко (перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко – УНІАН) мали затвердити щорічну премію “Золота сосна”, яку ми будемо вручати за ляпи в політиці”, – сказав Арахамія уточнивши, що не знає, чим нагороджуватимуть “переможців” жартівливих премій.

Говорячи про “партійний Оскар” Арахамія зазначив, що статуетка буде як “Оскар”, але у вигляді того чи іншого нардепа.

“Ту статуетку серйозну, яку ми будемо вручати, це такий “Оскар”, тільки у вигляді депутата. Я її ще не бачив, але саме таку ми ідею придумали. А що будемо вручати за жартівливі, я не знаю”, – підсумував він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com