“Зраділи моїй хворобі”: Зеленський звернувся до опонентів

9.11.2020, 21:54
88682

Президент Володимир Зеленський, який отримав позитивний тест на коронавірус, заявив, що його опоненти вже радіють із цього приводу. Він зазначив, що це за межею людяності та все ж побажав всім здоров’я та одужання.

Читайте також: Услід за Зеленським та Єрмаком на COVID-19 захворів міністр фінансів, Шмигаль здасть тест

Про це глава держави пише на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, ще від початку глобальної пандемії він зрозумів, що COVID-19 не пройде і повз нього і навіть здивувався, як інфекція оминула його, коли захворіли рідні: “На жаль, маємо прийняти для себе таку аксіому: поки не буде надійної вакцини – кожен під загрозою. Єдине, що можемо зробити, це спробувати розірвати ланцюжки зараження і тим самим суттєво знизити навантаження на лікарні й отримати можливість “витягнути” важкі форми”.

Зеленський зауважив, що робота президента не дозволяє бути повністю ізольованим. Доводиться завжди бути у спілкуванні, бо без цього не будеш ефективним. Президент – це перш за все зустрічі, комунікації, особиста модерація. “Тому я одразу був у зоні великого ризику”, – пише він.

Президент наголосив, ми всі переносимо ковід неоднаково – комусь щастить більше, і почуваєшся непогано, навіть маючи невелику підвищену температуру: “Це мій випадок. Принаймні поки що. Це життя. І все можливо”.

“Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно”, – вважає глава держави.

На його думку, коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти. Це дуже підступна інфекція. Головна її небезпека в тому, що негативні наслідки можуть проявитися з часом.

“Тому нікому цього не бажав і не побажаю. Навпаки, я особисто щиро всім, зокрема політичним опонентам, бажаю тільки здоров’я та обов’язкового одужання. Сподіваюсь, і для більшості українців COVID-19 не буде приводом для зловтіхи. Бо ми нормальні. Абсолютно. За винятком невеликої кількості суб’єктів, які зовсім втратили людські якості”, – пише Зеленський.

Читайте також: Лікар назвала найкращий спосіб діагностики пневмонії під час коронавірусу

Він висловив переконання, що Україна обов’язково переможе в цій складній битві, адже за рік створено протоколи лікування, є дієві препарати і розуміння того, як і коли світ побачить вакцини.

“Ми працюємо. Вже до кінця року зможемо ще більше. Бо ми – велика нація, і варто тільки відродити віру в себе, упевненість у своїх силах і йти в цьому світі разом з найкращими. Всім гарного здоров’я. І вдячний кожному, хто бажає мені швидкого одужання. Вірю, коронавірус не витримає теплоти ваших слів”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com