Зрадниця Таїсія Повалій “вирізнилася” неочікуваними заявами про Революцію гідності на Майдані

2.06.2023, 17:03
141601

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка підтримує кривавого диктатора путіна, раптом пригадала Революцію гідності на Майдані Незалежності 2013 року.

Читайте також: Зрадниця Ані Лорак зганьбилася цинічною заявою у день ракетного обстрілу Києва

Путіністка пригадала, як їй “було страшно”, коли на Хрещатику кидали коктейлі Молотова та вбивали людей, а її знайомі тікали з української столиці. За її словами, у неї в голові досі не вкладаються події на Майдані. Щоправда, зрадниця забула вказати, через що це все почалося і хто в цьому винен:

“Сказати, що було страшно, – це нічого не сказати! Смерті на Хрещатику, літак, що вбив людей у центрі Луганська, потім спалення живцем людей в Одесі та танці та вигуки радості на людських кістках! Жах! Не вкладалося в голові! Не вкладалося в голові, як племінник пішов на Донбас воювати, де мешкає рідня!” – “розійшлася” Повалій.

За словами зрадниці, весь цей час вона “героїчно працювала над собою”, оскільки зрозуміла, що “лише духовний світ може дати шанс людству на спасіння”.

Повалій додала, що всі ці спогади спливли в її голови після концерту з дітьми з Донбасу, який вона дала в росії.

“Мені випала честь заспівати дуетом із 11-річним Ігорем Гудрунц із міста Стаханова! Я була щаслива поспілкуватися з мовчазною серйозною дорослою дитиною, яка нагадала мені мене, серйозну і небагатослівну за останні 8 років”, – заявила Повалій.

Цей цинічний пост співачки-путіністки розгнівав українців: “Коли прокинеться совість? Чи її взагалі не було, Тая?”, “Закрити в’їзд до Українуина 50 років, нехай танцюють із Корольовою в Росії”, “позорисько продажне”, “А діти, які сьогодні вночі загинули, не сколихнули? Вже не згадувала б Україну, дно”.

Зазначимо, що Таїсія Повалій ще до початку повномасштабного вторгнення жила та працювала у росії. З початком війни зрадниця ніяк не коментувала вторгнення рф до України і продовжує виступати в країні-терористці і розважати росіян.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com