“Зробити сильнішою і впливовішою”: президент Зеленський звернувся до дипломатів

22.12.2019, 18:48
57425

Президент України Володимир Зеленський поставив перед вітчизняними дипломатами амбітні цілі – зробити Україну сильнішою і впливовішою. Про це йдеться у вітанні Президента працівникам дипломатичної служби України, оприлюдненому на сайті глави держави, повідомляє УНН.

Читайте також: Стало відомо, про що говорив Зеленський на корпоративі “Слуги народу”

″В України є усі підстави пишатися вами. Ви сміливо захищаєте правду і справедливість, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність України, наш незворотній європейський та євроатлантичний курс. Українську дипломатію поважає уся міжнародна спільнота. Ваша сила в активній позиції та патріотизмі″, — йдеться у тексті привітання.

Президент додав, що саме завдяки дипломатам Україну підтримує цивілізований світ, і наше спільне завдання — цю підтримку зберегти і примножити.

″Ми ставимо амбітні цілі зробити Україну сильнішою і впливовішою: наша держава має продовжити впевнено рухатися до ЄС і НАТО; світ має знати справжню українську історію і впізнавати українську культуру; українці мають отримати кращі можливості вільно подорожувати світом і відчувати дієвий захист держави, коли перебувають за кордоном. Упоратися з цими завданнями допоможе ваш професіоналізм, цілеспрямованість і відданість спільній справі. На вас покладається велика відповідальність за долю країни″, — завершив президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com