“Зрозуміло, на чийому боці буде Білорусь”: Лукашенко заявив, що РФ обов’язково повідомить його про напад на Україну

29.11.2021, 20:32
106079

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Москва не повідомляла Мінськ про можливий напад на Україну. Однак політик впевнений, що росіяни координуватимуть атаку з ним.

Читайте також: Мер’єм Узерлі з “Величного століття” відвезли з аеропорту Туреччини на чорному авто після поїздки в РФ

Про це повідомляє БелТА.

За словами Лукашенка, наразі у нього нема інформації про планування вторгнення РФ в Україну.

“У мене таких відомостей про запланований напад Росії на Україну немає. Але якби такі задуми були, то білоруські військові, зокрема я, про це знали б. Нас би повідомили”, – сказав він.

Крім того, невизнаний лідер Білорусі звинуватив Україну у “вигадуванні фейку щодо можливого нападу”. На його переконання, Київ та західні країни мають “викласти факти на стіл і підтвердити цю тезу”.

Лукашенко також поскаржився, що у схожий спосіб постраждала і Білорусь, яку, мовляв, західні країни звинуватили у міграційній кризі. За його словами, Білорусь не залишиться осторонь, якщо розпочнуться військові дії між РФ та Україною.

“Вони (західні держави – ред.) чудово розуміють: якщо вони знову розв’яжуть війну в Донбасі або десь на кордоні з Росією, Білорусь осторонь не залишиться. І зрозуміло, на чиєму боці буде Білорусь”, – заявив Лукашенко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com