ЗСУ на Харківщині знищили потужний комплекс росіян для глушіння зв’язку

25.03.2022, 21:40
115640

Збройні сили України на Харківщині знищили потужний російській стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби, що глушив зв’язок.

Про це розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Наші мужні захисники знищили потужний російський стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби. Завдяки цьому комплексу окупанти “глушили” наш зв’язок, електроніку, роботу наших систем протиповітряної оборони та безпілотників, вели розвідувальні роботи. Це потужна операція, за яку ми всі вдячні нашим непереможним бійцям. Бо разом із ворожим комплексом ЗСУ знищили близько 50 ворогів, які безпосередньо працювали з технікою”, – повідомив він у своєму Telegram-каналі.

Окрім того, за словами Синєгубова, зранку в Харківському районі 92 механізована бригада та військовослужбовці харківського гарнізону знищили ворожих розвідників, зокрема й командира роти.

“Бійці цієї ж 92-ї бригади взяли в полон 17 окупантів, 15 з яких мобілізовані з так званих “ДНР/ЛНР”. Наші військові відзначають зубожіле екіпірування бійців з недореспублік, у декого з них – стан наркотичного та алкогольного сп’яніння і повну деморалізацію. У тому ж Харківському районі мобільні підрозділи ЗСУ артилерією знищили ворожий вертоліт противника, який стояв просто на землі. Росіяни останнім часом дають все більше приводів для їхніх ганебних поразок”, – заявив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com