ЗСУ не дають підняти голови окупантам: ЗМІ дізналися, де відбуваються найактивніші бої

15.03.2023, 11:32
137349

У Бахмуті Донецької області тривають важкі та запеклі бойові дії українського війська із російськими окупантами. Найактивніші бої зараз відбуваються у північному районі міста.

Читайте також: Через Лавру Кирил написав скарги Папі та іншим християнам

Про це пише CNN.

У Мережі з’явилися кадри, які, схоже, підтверджують бої в Бахмуті навколо металургійного заводу “АЗОМ”, який є розгалуженим комплексом у північному районі міста.

Найманці приватної військової компанії “Вагнера” сфотографувалися, як підозрюють, в одному з цехів заводу. На відео один із них розповів, що по них наполегливо б’є українська артилерія.

“Щодня сюди б’ють десятки снарядів. У них величезна кількість боєприпасів, вони щодня поповнюються. Вони (ЗСУ. – Ред.) не дають підняти голови нашим бійцям”, – сказав “вагнерівець”.

Нещодавно російські пропагандисти повідомили, що бойовики “Вагнера”, нібито, почали штурм підземних ділянок заводу “АЗОМ”. Згідно з незалежним аналізом поля бою, підрозділи “Вагнера”, схоже, просуваються навколо Бахмута обмежено, але вони залишаються далеко від оточення та можуть бути вразливими для української контратаки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com