ЗСУ успішно наступають в Херсоні та на Запоріжжі, окупанти змушені укріплювати позиції – ISW

20.06.2022, 11:02
122317

Росіяни зосереджуються на утриманні своїх оборонних позицій уздовж південної осі через. До таких дій армія країни-агресорки призвели нещодавні контратаки Збройних сил України. Крім того, найближчими тижнями наступи української армії будуть ще більше загрожувати російським окупантам в Херсонській та Запорізькій областях.

Читайте також: Окупанти посилюють угруповання своїх військ на Сєвєродонецькому напрямку – Міноборони

Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

В ISW наголошують, що російські війська посилюють системи ППО в Херсонській області. Зазначаєтья, що ймовірно, сталося це як відповідь на безперервні успішні атаки української авіації на південь від Давидова Броду.

Аналітики прогнозують, що локальні українські контратаки продовжать відкидати російські війська, особливо вздовж кордону Херсонської та Миколаївської областей. Крім того, ЗСУ найближчими тижнями можуть ще більше загрожувати окупованому Херсону.

Крім того, успішні контратаки українських захисників в районі Запоріжжя змушують ворога терміново перекидати підкріплення на цю ділянку лінії фронту. Аналітики ISW вважають, що окупанти стягують війська до області для захисту від безперервних контратак України на Мелітополь, які можуть загрожувати російському контролю над містом.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com