ЗСУ вибили російських окупантів з трьох населених пунктів Харківщини – Синєгубов

23.04.2022, 14:03
118070

За словами Синєгубова, Збройні сили провели успішну контратаку і вибили загарбників з трьох населених пунктів Харківщини. Також українські військові закріпилися у селищах Безруки, Слатіне і Прудянка.

“Маємо хороші новини з передової. Наші ЗСУ здійснили успішний контрнаступ, вчора зранку розпочали наступальні операції на ворога. Протягом дня тривалі запеклі бої. Наші підрозділи вибили російські війська з населених пунктів: Безруки, Слатіно, Прудянка Дергачівського напрямку та закріпилися на позиціях!” – сказав у своєму зверненні Синєгубов.

Втім, російські окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харкова та області. За добу окупанти нанесли 56 ударів, як наслідок – 19 поранених, 2 людей загинули.

По області Ізюмський напрямок залишається стратегічною точкою. Українські захисники продовжують тримати оборонні рубежі.

Також Синєгубов повідомив, що на сьогодні змінюється час комендантської години – із 19:00 до 5:00 години ранку.

“Ми зустрічалися із представниками церков, спільно вирішили, що нічних богослужінь не буде! Ми не можемо допустити скупчення людей, безпека – перш за все”, – додав голова Харківської ОВА.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com