ЗСУ заборонили стріляти по бойовиках

23.05.2018, 11:05
2815

Українським військовим забороняють стріляти по бойовиках, нагадуючи про Мінські домовленості.

Як передає “Народна правда”, про це пише на своїй сторінці в Facebook військовий журналіст Юрій Бутусов.

За його словами, на Донбасі терористи різко збільшили кількість обстрілів. Однак, командувач ОК “Схід” Олександр Красноокий не тільки не дає стріляти по ворогу, а й висловлює зауваження всім, хто нібито бере участь у перестрілках.

“Противник різко посилив обстріл українських позицій, вчора ввечері в районі Талаківки російські самохідні гаубиці “Гвоздика” випустили понад 100 снарядів 122 мм по нашому району оборони… На жаль, будь-які дії у відповідь української артилерії в даному районі  суворо заборонені, і у відповідь контрбатарейний вогонь по ворогу відкрито не було”, – повідомив Бутусов.

Також журналіст зазначив, що Красноокий воює поруч з людьми, які постійно перебувають на передовій і знають ціну перемир’я.

“Його генеральська посада і звання – це не привілей, а додаткова відповідальність, яку в очах підлеглих треба виправдовувати щодня як мінімум в тих питаннях, які стосуються відсічі ворогу. Народ України довірив генералу командувати людьми, складовими еліту нашої нації, які борючись на передовій, мають величезний досвід і прекрасно розуміють характер і складності війни в умовах перемир’я і Мінських обмежень”, – зазначив Юрій Бутусов.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com