Зустріч тривала півтори години: хто з представників великого бізнесу приїхав на розмову до Зеленського

23.02.2022, 21:00
112121

Представники великого бізнесу приїхали на зустріч із президентом Володимиром Зеленським, який напередодні закликав їх прийти на розмову в Офіс президента. Зустріч закінчилась кілька хвилин тому, тривала вона понад півтори години.

Читайте також: США попередили Зеленського про повномасштабне вторгнення Росії протягом 48 годин – ЗМІ

Про це повідомляє ТСН.

На зустріч з президентом прийшло чимало великих бізнесменів.

“Щойно завершилась зустріч з великими бізнесменами, яку вчора анонсував Володимир Зеленський. Вона тривала приблизно півтори години. Бізнесмени почали приїжджати за годину до запланованого часу. Першим, кого ми побачили, був Вадим Новинський. Він пішов до Офісу президента з охоронцем. Також тут був Віктор Пінчук, який прилетів з Лондона. Я побачила Сергія ТігіпкаОлександра ФельдманаБориса Колесникова та інших За нашою інформацією, Ігоря Коломойського сьогодні не було, оскільки у нього підтвердився коронавірус“, – сказала Наталія Островська.

Читайте також: Додаткові мільярди на армію: Рада внесла зміни до держбюджету

Українські бізнесмени перед зустріччю з президентом розповіли, що вони готові об’єднуватися.

Як повідомляє “Українська правда”, на зустріч з президентом також прийшли дніпровський бізнесмен та колишній нардеп Геннадій Корбан, екснардеп, нардеп та ексголова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута, колишній нардеп та бізнесмен Василь Хмельницький, ексзаступник голови Адміністрації президента і колишній генеральний директор компанії “Майкрософт” в Україні Дмитро Шимков, генеральний директор інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа, гендиректор компанії “ДТЕК” Максим Тімченко, співзасновниця будівельної компанії Stolitsa Group Владислава Молчанова.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com