Зустріч Зеленського з Лукашенком: президенти обмінялись жартами про Росію

4.10.2019, 17:12
45358

Президент України Володимир Зеленський під час форуму регіонів України та Білорусі у Житомирі обмінявся жартами з білоруським лідером Олександром Лукашенком.

Читайте також: Зеленський зустрівся з Лукашенком у рамках Другого форуму регіонів, біля будівлі зібрались мітингарі

Зеленський говорив про теплі відносини між двома країнами.

“Я дійсно вважаю, що білоруси для нас – дуже теплі люди, дуже теплі відносини. Не хотів би у жодному разі нікого ділити. Але до кого ближчі білоруси? До росіян, чи до українців?(…) Яка відповідь на це питання? Відповідь – у прізвищі поважних гостей з Білорусі”, – пожартував Зеленський, натякаючи на Лукашенка.

Лукашенко його слова зустрів гучним сміхом та посмішкою. Своєю чергою, під час свого виступу білоруський гарант також говорив про тепле ставлення до України.

“Чим рідніші наші держави, чим згуртованіші будемо ми, тим більший опір ми будемо відчувати. Ніхто в світі не дозволить нам дуже сильно дружити. На жаль, світ діє за принципом розділяй і володарюй”, – сказав Лукашенко. Після цього він звернув увагу на те, що у залі дуже багато журналістів.

“Вони точно мою заяву розтлумачать, ніби ми проти Росії або Китаю налаштовані”, – промовив Лукашенко. У відповідь Зеленський відповів: “А ви не соромтеся”.

Після овацій у залі та сміху,  білоруський президент підсумував: “Я вас за язик не тягнув. Я не соромлюся. Ви не думайте, що тільки там (у Росії – ред.), будуть нас пресувати. Але і там, на Заході, не дуже це сприймуть”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com