“Звідки і куди на Білорусь готувався напад”: пропаганда Лукашенка вразила новою маячнею (відео)

18.05.2022, 23:02
119988

На білоруському пропагандистському телеканалі “Беларусь 1” розповіли, звідки та куди на країну “готувався напад”, про який Олександр Лукашенко заявляв під час однієї із зустрічей з президентом-диктатором РФ Володимиром Путним.

Читайте також: Канада заборонила в’їзд до країни майже тисячі росіянам, серед яких Путін та його прихвостні

У проєкті “Это другое” пропагандисти заявили, мовляв, Україна хотіла відібрати у них частину Гомельської та Брестської області, а у держави-агресорки Росії – “землі, які відійшли до неї ще у 18 столітті”.

Уривок сюжету, який присвячений планам нападу України на Білорусь, з’явився у Мережі.

“Чому південь Білорусі такий важливий для українських націоналістів? Тому що ще 2018-го, а це майже п’ять років тому, вони припускали, що саме ця територія може стати плацдармом для запровадження російських військ в Україну”, – заявила ведуча Ксенія Лебедєва.

Крім того, вона твердить: українці, нібито вважають, що в такій ситуації Україна опинилася б у колі недружніх держа, серед серед яких “журналістка” назвала Захід.

“Стратегію обирають таку – статус європейських сусідів може кардинально змінитись до нейтрального чи прихильного, якщо Україна займе агресивну позицію у боротьбі з Москвою”, – сказала Лебедєва.

Пропагандисти самопроголошеного президента Лукашенка заявляють, що українцям вигідна війна. Мовляв, тоді Україна стає “суб’єктом геополітики”, а не можливим “військовим трофеєм для країн Євросоюзу”. Більше того, у своїй програмі білоруси не гребують словами “націоналісти”, “бандерівці”.

До слова, 11 березня Лукашенко під час зустрічі Путіним заявив про те, що Україна готувала атаку на підрозділи білоруської та російської армій. Після цього фраза “А я вам зараз покажу, звідки на Білорусь готувався напад” став інтернет-мемом.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com