“10 доларів – це вартість людського життя”: Зеленський виступив з емоційною промовою на Генасамблеї ООН (відео)

25.09.2019, 19:49
43823

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Генеральній асамблеї ООН в Нью-Йорку, США показав кулю, якою був вбитий на Донбасі оперний співак та український доброволець Василь Сліпак.

Читайте також: У Білому домі опублікували стенограму розмови Зеленського з Трампом (текст)

“12,7 міліметра. Вони не просто зупинили його кар’єру. Вони зупинили його життя. До речі, ось це коштує 10 доларів. І, на жаль, на нашій планеті це вартість людського життя. Таких історій тисячі. Таких куль мільйони. Ласкаво просимо у 21 століття. Вік можливостей. Де замість можливості бути почутим, є можливість бути вбитим”, – наголосив він.

Зеленський додав, що Василь Сліпак був одним з найкращих баритонів та контратенорів всього світу, але загинув на Донбасі, захищаючи Україну від російської агресії. Він нагадав про 13 тисяч жертв за часи війни на Донбасі і звернувся до світових лідерів.

“Більше немає чужої війни. Ніхто з вас не може почуватись в безпеці, коли йде війна в Україні, йде війна в Європі. І фатальною може бути думка, що вас це все не стосується, вас це все не торкнеться”, – сказав президент України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com