“100 садочків і 100 шкіл”: Новосад хоче змінити систему освіти в Україні

8.11.2019, 22:12
51225

Міністерка освіти Ганна Новосад спільно з місцевими органами влади має намір побудувати або реконструювати 100 дитячих садочків і 100 шкіл. Про це міністерка освіти повідомила під час представлення ″To do list″ змін, які плануються впровадити у сферах освіти та науки, передає ″Обозреватель″ з посиланням на пресслужбу уряду.

Читайте  також: МОН змушене призупинити атестацію вишів – Новосад

Повідомляється, що серед завдань до кінця 2019 та на 2020 рік є формування переліку особистих якостей та умінь дитини після дитсадка, скорочення черги до дошкільних закладів, проведення дослідження якості дошкільної освіти.

Новосад додала також, що завданням уряду буде завершення змін в початковій школі. Та не менш важливим завданням є провести такі зміни в 5-9 класах.  Мова йде про більшу кількість вчителів-предметників, про більшу кількість класів.

Також завданнями до кінця 2019-го та на 2020 рік є: внести на розгляд парламенту законопроєкт ″Про повну загальну середню освіту″, запровадити вже в грудні 2019 року практику пояснення дітям про різні професії – профорієнтація, впровадження електронних підручників, створення 250 нових STEM-лабораторій та 25 лабораторій робототехніки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com