12-річний хлопчик отримав повістку в армію у Києві

22.01.2020, 14:51
60632

У Києві старт весняного призову в армію ознаменувався курйозом: вранці 21 січня киянці Ірині Костюченко принесли повістку, в якій в армію закликають її 12-річного сина.

Читайте також: На Київщині повістку до військкомату отримала п’ятирічний дитина

“Діти в школі, вирішую “досипати” – дзвінок у двері. “Вам повістка, – каже двірник. – Розпишіться!” Я в шоці, без окулярів, відкриваю – дійсно папірець, де я одним напіввідкритим оком бачу ім’я середнього. Дитині – тільки виповнилося 12 років! Для того, щоб повістка прийшла йому – він, мабуть, повинен очолити міжнародний наркокартель”, – пише мама “призовника” на своїй сторінці в Facebook, передає “Сьогодні”.

Спочатку киянка подумала, що повістка адресована її старшому, 20-річному синові, який не підлягає призову, однак, розглянувши порядку, виявилося, що там вказано ім’я її сина-школяра. При цьому, вказаний невірний рік народження.

“Середньому, яка народилася в січні 2008-го, система “накинула” 5 років. Переплутала, мабуть, “2008” і “2003”. Ще одну букву в прізвищі спотворила”, – пише Ірина Костюченко.

Зараз мама “призовника” має намір відвідати військкомат у визначений порядком час, оскільки сумнівається, що телефоном зможе довести працівникам військкомату, що вони помилилися.

“І ось тепер я думаю – мені 24 січня 2020 року в 9:00 з’явитися самої зі свідоцтвом про народження і, припустимо, довідкою зі школи, що він навчається в 6-А класі, або разом з “жертвою системи”, щоб переконалися? Зріст 146 см виміряли, вага-39 кг, заглянули в зуби… А то раптом “ухиляється” пацан?”, – іронізує киянка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (3)

  • Какое ГОРЕ ну ошиблись всё шок сенсация всех уволить розтреллять моего сына в армию как ну ошиблись посмеялись розбежались

  • В суд їх подати як вони працюють,вони там тверезі чи няні,чи обурені.

  • Як вже нічому недивуюсь. Моєму чоловіку в 2019 р. Теж прийшла повістка, а в нього інвалідність 1 група (а)?

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com