У Москви закінчуються ресурси: Україна в ОБСЄ закликала посилити санкції проти Росії

8.07.2022, 08:32
123473

Росія почала переводити свою економіку на “воєнні рейки”, що свідчить про те, що у держави-окупантки закінчуються ресурси. А тому саме час посилити санкції проти Росії, щоб припинити війну.

Читайте також: Українцям у Польщі надаватимуть дешеве комунальне житло

Про це заявив постійний представник України при міжнародних організаціях Євген Цимбалюк під час засідання Постійної ради ОБСЄ у четвер у Відні, пише “Укрінформ”.

Цимбалюк зазначив, що Росія повертається до радянської реальності з дефіцитом та економікою, яку переводять для потреб військової галузі.

“Російське керівництво і дипломати продовжують повторювати, що війна йде “за планом”. Реальність демонструє протилежне. Агресивна політика Володимира Путіна вже почала приносити проблеми самій Росії. Цього тижня держдума зробила перший крок до ухвалення законів, які дозволяють перевести російську економіку на воєнний стан”, – заявив він.

Очільник української місії в ОБСЄ наголосив, що запровадження у Росії воєнної економіки свідчить про те, що в агресорки закінчуються ресурси на війну проти України, і щоб закінчити все, потрібно запровадити проти Росії нові санкції. Він додав, що політика Путіна робить росіян ще біднішими. Цимбалюк зазначив, що масове розкрадання будинків українців свідчать не лише про відсутність моралі в росіян, а й про їхні низькі статки.

“Росія має вивести свої війська, відновити територіальну цілісність України в її міжнародно визнаних кордонах, включаючи Крим, і, звичайно, взяти на себе відповідальність за всі злочини, скоєні проти українського народу, а також забезпечити гарантії неповторення агресії та відшкодування збитків жертвам і повернутися до принципів міжнародного права”, – сказав Євген Цимбалюк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com