Підтримка мобілізації в РФ та звинувачення НАТО: що знайшла СБУ під час обшуків УПЦ МП у Львові

15.12.2022, 12:03
132531

СБУ в середу, 14 грудня, провела обшуки в УПЦ МП у Львівській області. Там виявили документ про сприяння мобілізації в РФ та скріншот переписки зі звинуваченням НАТО у війні проти України.

Читайте також: Соловйов влаштував істерику з погрозами Нідерландам: “Ми повинні прийти до Гааги”

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

СБУ проводили контррозвідувальні заходи у Львівській єпархії Української православної церкви, Свято-Троїцькому храмі у Львові, притулку для знедолених у Дрогобичі, церкві Покрови Пресвятої Богородиці у Бориславі та у храмі преподобного Амфілохія Почаївського у Мостиськах.

“В робочих кабінетах та особистих речах отців єпархії – фото документа щодо сприяння мобілізації російських громадян – “об обеспечении взаимодействия с военными комиссариатами рф”; скрін переписки зі звинуваченням натовців у війні в Україні; паспорт громадянина України, який фізично вже кілька років не перебуває на території єпархії (його доля невідома) і його розписки щодо повернення боргових зобов’язань”, – повідомив Козицький.

Також там знайшли антиукраїнську літературу російського видавництва, яка нівелює духовне значення української церкви та пропагує міжконфесійну ворожнечу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com